Koç Üniversitesi yurtlarına ilk defa başvuranlardan istenen belgeler;

ÖSYM’ ye beyan ettikleri adresleri değişmemiş ise;

1.    KUSIS yurt başvuru formu çıktısı.

2.    Adli sicil ve arşiv kaydı belgesi.

NOT: Adli sicil ve arşiv kaydı belgesini kayıtlar için iletilen bölüm üzerinden iletmeniz gerekmektedir.

(Sağlık sorunu olan öğrencilerimizin güncel tam teşekküllü bir hastaneden alınmış olan heyet raporunu kurum doktoru tarafından değerlendirilmek üzere yurt başvuruları sırasında ibraz etmeleri gerekmektedir.)

Koç Üniversitesi yurtlarında kalan ve tekrar başvuranlardan istenen belgeler;

• ÖSYM’ ye beyan ettikleri adresleri değişmeyen öğrencilerin KUSIS sistemi üzerinden on-line başvuru yapmaları yeterli olacaktır.
  • ÖSYM’ ye beyan ettikleri adresleri değişmiş öğrencilerimizin Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Yerleşim yeri bilgisi içeren) ve en az iki faturayı duyurularda belirtildiği şekilde iletmeleri gerekecektir.

(Sağlık sorunu olan öğrencilerimizin güncel tam teşekküllü bir hastaneden alınmış olan heyet raporları her başvuru sırasında güncelleyerek duyurularda belirtildiği şekilde iletilmelidir.)