Koç Üniversitesi yurtlarına ilk defa başvuranlardan istenen belgeler;

ÖSYM’ ye beyan ettikleri adresleri değişmemiş ise;

1.    KUSIS yurt başvuru formu çıktısı.

2.    Nüfus cüzdanı fotokopisi.

3.    Sağlık durumunun kurumda kalmasına elverişli olduğunu belirten ve Aile Hekimi tarafından düzenlenen sağlık raporu.

4.    Adli sicil ve arşiv kaydı belgesi.

5.    2.000 TL yurt ön kayıt bedeli dekont fotokopisi.

6.    400 TL depozito dekont fotokopisi. (Burslu öğrencilerimiz içinde geçerlidir.)

NOT: Sağlık durumunun kurumda kalmasına elverişli olduğunu belirten ve Aile Hekimi tarafından düzenlenen sağlık raporu ve Adli sicil ve arşiv kaydı belgesini aşağıdaki link üzerinden iletmeniz gerekmektedir.

ÖSYM’ ye beyan ettikleri adresleri değişmiş ise; Yukarıdaki belgelere ek olarak;

• Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Yerleşim yeri bilgisini içeren).
  • (Sağlık sorunu olan öğrencilerimizin güncel tam teşekküllü bir hastaneden alınmış olan heyet raporunu kurum doktoru tarafından değerlendirilmek üzere yurt başvuruları sırasında ibraz etmeleri gerekmektedir.)

Koç Üniversitesi yurtlarında kalan ve tekrar başvuranlardan istenen belgeler;

• ÖSYM’ ye beyan ettikleri adresleri değişmeyen öğrencilerin KUSIS sistemi üzerinden on-line başvuru yapmaları yeterli olacaktır.
  • ÖSYM’ ye beyan ettikleri adresleri değişmiş öğrencilerimizin Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Yerleşim yeri bilgisi içeren) duyurularda belirtildiği şekilde iletmeleri gerekecektir.
  • (Sağlık sorunu olan öğrencilerimizin güncel tam teşekküllü bir hastaneden alınmış olan heyet raporları her başvuru sırasında güncelleyerek duyurularda belirtildiği şekilde iletilmelidir.)

Eski girişli öğrencilerimizden adlarına oda planlananların yurt girişlerini yapabilmeleri için aşağıda bulunan belgeleri yurt girişleri esnasında yanlarında hazır bulundurmaları gerekmektedir;

1. Oda fiyat farkının ödendiğini gösterir bir belge.

2. Sağlık durumunun kurumda kalmasına elverişli olduğunu belirten ve Aile Hekimi tarafından düzenlenen sağlık raporu.

3. Adli sicil ve arşiv kaydı belgesi.