Yapı Kredi ile Taksitli Eğitim Sistemi Hakkında Bilgilendirme

Yapı Kredi Taksitli Eğitim Sistemi (TEST) ile hesabınızda yeterli tutar bulunmasa bile okul ödemeleriniz sizin adınıza gerçekleştirilir. Taksitli ödemeden yararlanmak isteyen velilerimiz Koç Üniversitesi öğrenim ve yurt ödemeleri için tüm Yapı Kredi şubelerinden işlem yapabilir veya kayıt döneminde okulda kurulacak Yapı Kredi şubesine gelerek 5 dakika içerisinde başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Üstelik Taksitli Eğitim Sistemi başvurunuzun olumlu sonuçlanıp sonuçlanmayacağını önceden öğrenmek için, Cep telefonunuzdan OKUL boşluk VeliTCKN boşluk OKULSMSKODU (Yurt ödemeleri için OKULSMSKODU: KOCUNIYRT) boşluk OKULÜCRETİ boşluk ÖğrenciTCKN yazarak 4411’e SMS gönderebilir veya yapikredi.com.tr web sitesinde Ödemeler başlığı altında yer alan Taksitli Eğitim Sistemi sayfasından başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru yapıldıktan sonra sadece okul ödemelerinde kullanılmak üzere Okul Taksit Sistemi limiti talebiniz değerlendirmeye alınır ve değerlendirme sonucu Yapı Kredi Bankası’nda tanımlı e-posta adresinize veya başvuru sırasında kullandığınız cep telefonunuza SMS ile yalnızca 5 dakika içerisinde gönderilir. Başvurunuzun olumsuz sonuçlanması durumunda Yapı Kredi şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Taksitli Eğitim Sistemi başvurusu olumlu sonuçlanan öğrenci velilerinin (kefillerinin) kimliği ile okulda kurulan Yapı Kredi şubesine veya herhangi bir Yapı Kredi şubesine gelmesi yeterli olacaktır. Velilerimiz, hem veliye hem de öğrenciye ait TC kimlik numarası bilgisini vererek Koç Üniversitesi için Taksitli Eğitim Sistemi’nden yararlanabilirler.

Başvurunuz Yapı Kredi tarafından onaylandığı takdirde, ödeme planında belirtilen tarihlerde Yapı Kredi nezdinde veli adına açılan hesapta ilgili taksit tutarlarını bulundurmanız gerekecektir. Yeterli tutarı bulundurmanız halinde ödemeniz başvuru sırasında seçtiğiniz hesap bir gün boyunca taranarak gerçekleşecektir, hesabınızda yeterli tutarı bulundurmamanız halinde ise ödemeniz, hesabınıza tanımlı Taksitli Eğitim Sistemi kredi limitinden otomatik olarak gerçekleşecektir.

Detaylı Bilgi yapikredi.com.tr’de.